stor maskin

Maskinservice

Hos oss i RN Maskinagentur & Service leverer vi både kantpresser, dreiebenker og platesakser til industrielt bruk. I tillegg gjennomfører vi service på maskiner.

Våre RNM maskinpresser leveres med kapasitet fra 40 og helt opp til 1000 tonn! De kan tilbys både med NC eller CNC-styring, samt giljotinsaks med justerbar knivvinkel. Alt kan tilpasses etter deres ønsker og behov, slik at du er garantert en maskin som holder tidens tann samtidig som du får jobben gjort.

Vi leverer dreiebenker av høy kvalitet til ethvert bruk! Blant annet leverer frekvensstyrt trinnløse dreiebenker med hastighetsregulering av spindel. Vi selger og utfører service på dreiebenker til din bedrift.

Finn en platesaks som dekker ditt behov. Vi kan levere platesakser som former og klipper plater fra 4 helt opp til 30 mm tykkelse. Maskinene kan leveres med både NC og CNC-styring. Vi stiller alltid strenge krav til leverandører av deler, slik at du får en maskin som holder mange år. Blant annet benytter vi styringssystemer fra Delem, Cybelec eller Maper, elektriske komponenter fra Telemekanikk eller Siemens og hydrauliske komponenter fra Bosch, Rexroth og Hoerbiger. Se de ulike vinklene platene kan formes til under her

Våre maskiner er alltid utstyrt med det beste fra anerkjente kvalitetsprodusenter som Siemens, Delem, Cybelec, Bosch og flere. Vi er opptatt av fornøyde kunder, og er derfor med deg i hele maskinens levetid - fra levering til service og oppfølgning. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg sette sammen en maskin som passer deres bruk.

0
Feed

Skriv en kommentar