22 33 44 55

Platesakser

Platesakser leveres med kapasitet fra 4 til 30 mm platetykkelse

Leverandører av platesakser

www.shenchong.com

PLATESAKSER

RNM Platesakser leveres med kapasitet fra 4 til 30 mm platetykkelse og med NC og CNC styringer. Maskinen leveres med bredder fra 2000 mm til 6000 mm. RNM Platesakser leveres med kapasitet fra 4 til 30 mm platetykkelse og med NC og CNC styringer. Maskinen leveres med bredder fra 2000 mm til 6000 mm. Ved bruk av eksempelvis Delem DAC 360 NC-styring vil maskinen automatisk stille inn korrekt knivklaring og knivvinkel når en angir platekvalitet og tykkelse.

 

STYRINGER OG KOMPONENTER FRA VESTLIGE PRODUSENTER

For oss er det viktig å vite at vi leverer kvalitetsmaskiner. Derfor stiller vi alltid strenge krav om at det benyttes anerkjente vestlige produsenter av både hydrauliske og elektriske komponenter ved våre maskiner. Våre maskiner leveres derfor med eksempelvis hydrauliske komponenter fra Bosch-Rexroth-Hoerbiger. Elektriske komponenter ved våre maskiner er eksempelvis fra anerkjente kvalitetsprodusenter som Telemekanikk-Siemens Maskinene leveres både med NC eller CNC styringer. Vi benytter eksempelvis styringer fra Delem, Cybelec eller Maper etter kundens ønske.

 

TA KONTAKT MED OSS FOR ET GUNSTIG PRISTILBUD

 Vi kan også levere verktøy til alle typer platesakser og kantpresser .Gi oss en målskisse,vi leverer to forskjellige verktøy-kvaliteter: standard stålkvalitet 6CrW2Si,hvis klipper/stanser mer en 50% i rustfritt stålkvalitet Cr12MOV

Vi har levert mange hydrauliske platesakser i Norge, og har mange fornøyde kunder. Kanskje har vi levert en maskin i nærheten av din bedrift, så ta gjerne kontakt med oss eller se vår referanseliste over solgte maskiner.

Website by